Click for more products.
Mitte ühtegi toodet ei leitud

Discgolfi seljakott GRIP EQ Tour AX5 hall

304,90 € (KM-ga)
Kuumakse al. 12.51€
Võrdlus0
Kirjeldus

Discgolfi seljakott

Grip EQ Tour Bag on parimad saadaolevad discgolfi kotid. Need kotid muutsid discgolfi maailma, kuna need loodi täpselt discgolfi mängijate vajadustele ning nende testimisel osalesid ning näpunäiteid jagasid kolmekordne maailmameister Valarie Jenkins, kolmekordne maailmameister Nate Doss ning 2009 aasta maailmameister Avery Jenkins.

Kott mahutab 22 ketast + reguleeritav 4 ketta tasku koti peal, lisaks on sellel eraldi tasku markerkettale ning mõlemal pool külgedel asetsevad suured panipaigad, kuhu mahutad kogu vajaliku kraami disc-golfi mängimiseks ning ruumi jääb ülegi. Enam ei pea sa muretsema ka kuumade ilmade tõttu tekkiva vedelikupuuduse pärast - Grip EQ koti mõlemale küljele mahutad soovi korral 1.5 liitrise veepudeli. Uuendusena on AX4 kotil tasku vihmavarju või tooli mahutamiseks.

Tänu spetsiaalsele Grip Equipment NEW High Density EVA rihmade ning seljapehmenduse süsteemile on kott seljas ülimalt mugav ning ei tekita kandjale vaevusi ka kõige pikemate discgolfi võistluste jooksul.

Uued AX5 Grip kotid on discgolfi kottide viimane tase.

 

NB! AX5 kottidele saab uue XL suuruses vihmakile osta eraldi.

Toote üksikasjad
Tarneinfo
Sarnased tooted

Menu

Seaded