Click for more products.
Mitte ühtegi toodet ei leitud

E-bike elektriratas Giant FASTROAD E+ EX

4 270,00 € (KM-ga)
Kuumakse al. 116.47€
Võrdlus0
Kirjeldus

E-bike elektriratas Giant FASTROAD E+ EX

Saadaval kaupluses ML raamiga ratas, mis sobib pikkusele 175-185cm

SÕITA KIIRESTI LINNAKESKKONNAS SELLE TIPPTASEMEL LIIKUMISVÕIMELISE E-JALGRATTAGA. SELLEL ON KOMPAKTNE, KUID VÕIMAS MOOTOR, MIS PAKUB SUJUVAT PEDAALIMISTUGE, NII ET SAATE KRUIISIDA MÄGEDES JA SÕITA PIKEMAID VAHEMAID.

PEAMISED JÕUDLUSTEGURID

Liikuvus linnas

SyncDrive Pro mootor pakub sujuvat ja võimsat kiirendust ning vastupidav alumiiniumraam on täielikult varustatud hammasratta, kaitsekorvide ja jalutusalusega.

Integreeritud aku

Uus EnergyPak Smart Compact 500 aku pakub pikamaa-võimsust ja on elegantse disaini tagamiseks sujuvalt raami integreeritud.

Täiendav ulatus

Võimalus kaasas kanda EnergyPak Plus'i kauguse pikendajat, mis annab 250Wh lisajõudu.

Kui kaugele saab ühe akulaadimisega sõita?

Ühe akulaadimisega saavutatav vahemaa võib suuresti varieeruda sõltuvalt sellistest tingimustest nagu sõitja ja lasti kogukaal, tuuletakistus, rehvirõhk ja rehviprofiil, maastiku- ja kõrgusemuutused, tee või raja pind, välistemperatuur, e-ratta hooldamine ja aku seisund.

HIGHLIGHTS

Tänu SyncDrive Pro mootorile, mille jõuallikaks on Yamaha, uuele kauakestvale Giant EnergyPak Smart Compact 500 akule ja sujuvalt sõitvale, kergele alumiiniumraamile muudab FastRoad E+ EX Pro iga sõidu kiiremaks ja lõbusamaks. See on ehitatud kompaktse SyncDrive Pro mootoriga, mis pakub loomuliku tunnetusega jõudu, mis sulandub sujuvalt teie enda pedaalimisjõuga, nii et saate sõita kaugemale ja kiiremini väiksema pingutusega. Sellel on kerge ALUXX SL alumiiniumraam ja integreeritud hammasratas, kaitsekatted, valgusti kinnitus ja jalgrattajalg - kõik, mida vajate oma igapäevasteks seiklusteks.

Mootor SyncDrive Pro, 80Nm, Yamaha jõuallikas

Juhtimispult RideControl Ergo

Ekraan RideDash Evo

Aku EnergyPak Smart Compact 500Wh EnergyPak Plus vahemiku laiendajaga ühilduv EnergyPak Plus

Raam ALUXX klassi alumiiniumist

Tagumine ratta käiguvahetaja Shimano GRX RX400, 10-käiguline

Pidurid Shimano BR-MT200, hüdrauliline ketas,

Toote üksikasjad
Tarneinfo
Sarnased tooted

Menu

Seaded