Click for more products.
Mitte ühtegi toodet ei leitud

Joogipudel ELITE Jet 550ml kollane

8,00 € (KM-ga)
Võrdlus0
Brand:
Kirjeldus

Joogipudel ELITE Jet 550ml 

Uus biolagunev mudel, mis on valmistatud toiduks sobivast pigistatavast polüetüleenist.

Jet on saadaval neljas suuruses, et see sobiks teie jalgrattasõidul igale vedelikuvajadusele (350, 550, 750 ja 950 ml). Jet ühendab endas kõige enam hinnatud Elite'i pudelite parima kvaliteedi ja jõudluse, nagu kergus, rohke vedelikuvool ja maitsetu otsik, ning samas on integreeritud biolaguneva plastmaterjali kasutamine, et vähendada pudelite mõju keskkonnale.

BIO-alternatiiv teie vedeliku joomiseks

Jätkusuutlikumate alternatiivide loomine sellistele toodetele nagu spordipudelid, mis on juba praegu keskkonnasõbralikumad kui klassikaline ühekordse kasutusega pudel, on muutunud üha pakilisemaks nõudeks, kuna teadlikkus plastide kasutamisest ja selle tagajärgedest keskkonnale on tõusnud.

Jet-pudel vastab nendele nõuetele, kuna see lühendab aega, mis kulub pudelile lagunemiseks, kui see satub tavalisse tööstuslikku kompostimisringi, muutudes seega üheks kõige uuenduslikumaks alternatiiviks traditsioonilistele mittebiolagunevatele plastpudelitele. 

Jeti valmistamiseks kasutatud plastmaterjal on töödeldud spetsiaalse biolisandiga, mis paneb materjalide biolagunemise eest vastutavad mikroorganismid ründama plastiku polümeerahelat. See protsess vähendab oluliselt pudelite lagunemise aega (3 kuud kuni 5 aastat). 

Muu teave:

Nõudepesumasinas pestav kuni 75°C

Astmelise skaalaga

Biolagunev

Toote üksikasjad
251954
Tarneinfo
Sarnased tooted

Menu

Seaded