Click for more products.
Mitte ühtegi toodet ei leitud

Suusaside NNN Fischer Race Classic Step-in

81,23 € (KM-ga)
Kuumakse al. 6.98€
Võrdlus0
Kirjeldus

Suusaside Suusaside NNN Fischer Race Classic Step-in 

Sobib NN tallaga sappale, Vabatehnika suusale

TOOTE KIRJELDUS

Race Classic IFP on kõrgtehnoloogiline side Classic suusatajatele ja võistlejatele, kes otsivad kõiki eeliseid. Ümberkujundatud flexor on parandanud sideme sisseastumisfunktsiooni ja Double Lock Slideri toimimist on lihtsustatud, et võimaldada sideme asendi kiiret ja lihtsat reguleerimist vastavalt tehnikale ja tingimustele.

EASY - lihtne kasutamine

Sidemed libisevad kiiresti ja ilma tööriistade kasutamiseta plaadile. Kui on aeg suusatada, saab Turn Lock-mehhanismi kasutada isegi kinnise käega, muutes sisenemise ja väljumise lihtsamaks kui kunagi varem.

TUNABLE - tööriistavaba reguleerimine

Tehnika, temperatuur ja lume koostis mõjutavad kõik suusatamise tulemuslikkust: Kõikide TURNAMIC® mudelite puhul võimaldab see täiesti tööriistavaba reguleerimine suusatajatel paremini kohandada oma individuaalseid vajadusi. Süsteemi nihutamine ettepoole tagab suurema haardumise, samas kui selle nihutamine taha parandab märgatavalt libisemist.

DYNAMIC - täiuslik suusatamine

Saapa-sidemete-plaadi-suuskade komponentide optimeeritud seadistusega annab TURNAMIC® teile dünaamilise suusatamise tulemuslikkuse nagu kunagi varem. FLOWFLEX®-tehnoloogia võimaldab suuskadel vabalt painduda. Lihtsam suusataja hindab täiuslikku kontrolli

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Toote üksikasjad
Tarneinfo
Sarnased tooted

Menu

Seaded